BKbeeldLAB
Het BKbeeldLAB is de werkplaats Beeldende Kunst op Buitenkunst Randmeer voor jonge mensen van 14 t/m ca. 21 jaar.
Ben je geïnteresseerd in beeld? Heb je zin om in de zomer een workshopweek op locatie te volgen en je te verdiepen in de beeldende kunst in de breedste zin van het woord? Dan is BKbeeldLAB de juiste plek voor jou.

Bij BKbeeldLAB bieden we de gelegenheid je verder te ontwikkelen. Schilderen, tekenen, sculptuur, performance, ontwerpen, fotografie, animatie… alles kan voorbij komen. Het is een ideale plek om samen aan de slag te gaan en te experimenteren. Op locatie is alles aanwezig: teken- en schildermateriaal, hand- en elektrisch gereedschap, papier, karton, plastic, hout, ijzer, camera's, computers, beamers… Maar je kunt ook je eigen materiaal of laptop meenemen. En op Buitenkunst is het heel makkelijk om samen te werken met andere disciplines; met muziek, theater of dans. Zo is er tegelijkertijd ook het TheaterTalentLab aan het werk.

BKbeeldLAB is een onderdeel van BUITENKUNST waar nog vele andere workshopprogramma’s zijn in muziek, zang, theater, dans, schrijven, fotografie en beeldende kunst. Je kampeert in je eigen tent op ons terrein. Je kunt ervoor kiezen zelf te koken of te eten in het restaurant. Voor meer informatie over het terrein en de andere programma’s, zie de website van Buitenkunst Randmeer.