4px4px4px4pxbkbeeldlab4px4px
theater

beeldende kunstfotografiemulitimedia
muziekzang
WORKSHOPS
Buitenkunst organiseert workshops op vele vakgebieden: theater, dans, beeldende kunst, fotografie, muziek & zang, schrijven en multimedia. De workshops worden begeleid door professionals, zowel uitvoerend kunstenaars als docenten. Het deelnemersniveau verschilt van beginnend tot gevorderd. Je kunt je verdiepen onder leiding van een specifieke medewerker rondom een speciaal thema of laten verrassen door ter plekke ontstane idee├źn en onderwerpen. Workshops worden niet herhaald, zijn dus altijd uniek en zijn een afspiegeling van de praktijk van de kunstenaar.

Naast alle workshops voor de volwassenen zijn er ook programma's voor kleuters (3-5), kinderen (6-11) en jongeren (12-15).
Voor kleuters is er een afwisselend programma met allerlei kunstuitingen als spel, dans en schilderen en uitstapjes in het bos. Kinderen en jongeren kiezen elke dag opnieuw, vaak tussen theater en beeldende kunst (schilderen, tekenen, beelden maken). Regelmatig zijn er gastmedewerkers die muziek, schrijven of dans aanbieden.
Deze groepen hebben allemaal eigen begeleiders met een kunstvakachtergrond, een eigen plek op het terrein en zijn op dezelfde tijden als de volwassenen bezig met hun programma.

Links ziet u een overzicht per kunstdiscipline van de diverse workshopmogelijkheden. Voor het actuele, inhoudelijke programma verwijzen wij u door naar de websites van de locaties en projecten.