home
 
 home terrein workshops programma prijzen data online boeken archief  contact
online boeken wekenweekendsvoorwaarden
VOORWAARDEN BOEKINGEN BUITENKUNST RANDMEER 2018
In antwoord op uw online-boeking ontvangt u van ons een bevestiging met uw inschrijfnummer en informatie over de bereikbaarheid, het postadres tijdens deelname, enz.. Deze bevestiging vormt het bewijs van inschrijving als deelnemer aan de door u gekozen week.
Na ontvangst van de bevestiging maakt u per ommegaande 20% van het deelnemersgeld over. Het resterende bedrag dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang overgemaakt te worden. Uiteraard dient alles betaald te zijn vóór aanvang van de besproken week of weken.

ANNULERING EN WIJZIGING WEEKBOEKINGEN

Annuleringen en wijzigingen kunnen uitsluitend schriftelijk worden doorgegeven. Bij annulering, om welke reden dan ook, wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen drie weken vóór de besproken periode vervalt 20% van het deelnemersgeld (tot een max. van € 150,-) aan de stichting Buitenkunst wegens gemaakte kosten. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de besproken periode brengen wij 50% van het deelnemersgeld in rekening. Onder ‘Deelnemersgeld’ verstaan wij de kosten van de geboekte workshopweken én de eventuele kosten voor het gereserveerde huurtenthuisje.

 

MEDEDELINGEN
* Op onze projecten is iedereen welkom. De minimumleeftijd voor de Speciale Weken en Werkplaatsen is 16 jaar. Deelnemers onder de 16 jaar schrijven zich in voor het programma voor jongeren-kinderen-kleuters.
* Alle prijzen zijn incl. programmakosten, kampeer- en staangeld.
* De gemeentelijke toeristenbelasting wordt apart in rekening gebracht.
* Voor kinderen t/m 2 jaar is er géén programma. U hoeft voor hen dan ook niet te betalen. (NB. Er is geen opvang op locatie.)
* Men kampeert zelfstandig en zorgt dus voor eigen tent, camper of caravan (m.u.v. huurtenten).
* Het meebrengen van HUISDIEREN is NIET toegestaan.
* Het terrein is alleen toegankelijk voor ingeschreven deelnemers.