voorwaarden
Waar?
TTLjong vindt plaats op Buitenkunst Randmeer.
Een terrein van Buitenkunst in de Flevopolder, vlakbij Elburg. Daar hebben we alle faciliteiten die nodig zijn: theaters, studio’s, werktenten, licht, geluid, decormateriaal enz..
Verder zijn er verschillende kampeerterreinen, douches & toiletten, en een restaurant waar je met de groep zult ontbijten, lunchen en avondeten.
Op Buitenkunst Randmeer zijn tegelijkertijd met TTLjong ook andere projecten bezig. Bijvoorbeeld TheaterTalentLab
(16 t/m 25 jr), maar ook speciale weken voor volwassenen (vanaf 16+). Er zijn dus ook ’s avonds voorstellingen van andere workshops te bekijken.
Hoe?
Je kampeert op een kampeerveld op Buitenkunst Randmeer in je eigen tentje. Buitenkunst zorgt voor een begeleider die dag en nacht aanwezig is. De begeleider neemt gedurende de theaterweek de taak van de ouder/verzorger op zich. Samen met de andere jongeren krijg je ontbijt, lunch en avondeten
(incl. drinken) in het restaurant. Er is keuze uit vis, vlees of vegetarisch. De overige drankjes zijn voor eigen rekening, en kunnen ter plekke in het restaurant afgerekend worden. Lees de voorwaarden en klik op het ei om je in te schrijven!!

Dit kan ook!
Wanneer je samen met je ouders naar Buitenkunst Randmeer komt, verloopt de inschrijving voor TTLjong via buitenkunstrandmeer.nl.

   
Delen! |